Kayıt ve Ücretler

Sempozyum kayıt sistemindeki yoğunluk nedeniyle bazı kullanıcıların ödemeleri, banka ödeme sistemine yansıdığı halde sempozyum kayıt sistemine yansımamaktadır. Böyle bir sorunla karşılaşmamak için siz katılımcılarımızdan ricamız, gerçekleştirdiğiniz ödemenin hemen akabinde bu işlemi bize mail yoluyla bildirmenizdir.

KAYIT TÜRÜ VE ÜCRETLER

 

Sözlü Bildiri ile Katılım

200 TRY

Sergi

100 TRY

Dinleyici

75 TRY

Öğrenci

75 TRY




 

 

 

KAYIT ÜCRETİ ÖDEME SİSTEMİ

Sempozyum kayıt ücretinizi çevrimiçi kayıt sistemi üzerinden (Ziraat Bankası Ortak Sanal POS aracılığıyla) kredi ve/ya banka kartınızla komisyonsuz olarak ödeyebilirsiniz.

Bilim kurulu üyelerine katılım ücretsizdir.

Çok Yazarlı Bildiri ve Çift Bildiri

Çok yazarlı bildirilerde en çok 3 yazar kabul edilmekte olup, her yazarın kendi adına kayıt ücreti yatırarak kayıt yaptırması gerekmektedir. II. Uluslararası Mitoloji Sempozyumu’nda çift bildiri kabul edilmemektedir.

Yayınlar

Bildiri ile katılım ücretlerine II. Uluslararası Mitoloji Sempozyumu Bildiriler Kitabı (Proceedings(ISBN’li e-kitap) ve Sempozyum Özet Kitapçığı (ISBN’li e-kitap) dâhildir. 

Sempozyumumuz çevre dostudur, bu nedenle Özet Kitapçığı ve Bildiriler Kitabı gibi tüm yayınlar elektronik kitap formatında hazırlanmakta olup yayınlarımıza sempozyum web sitesi üzerinden erişilebilmektedir. Benzer şekilde Özet Kabul Bildirimi ve Katılım Sertifikası da elektronik ortamdan temin edilebilecektir.