📢

Sorularınız için e posta adresi: mythologysymposium(at)ardahan.edu.tr

📢 ISBN’li özet kitapçığına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

📢 Sempozyum programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.


📢 III. Uluslararası Mitoloji Sempozyumu yüz yüze gerçekleştirilecektir.


📢 Sempozyum Yayınları Hakkında

Sempozyum Özet Kitapçığı, ISBN’li olarak elektronik ortamda yayınlanacaktır.

Sempozyum bildiri tam metinleri çift-kör haklemlemeye tabi olmak şartıyla BELGÜ Dergisi Sempozyum Özel Sayısı’nda yayınlanacaktır.

BELGÜ Dergisi sosyal bilimler alanlarında ve disiplinler arası çalışmalarda bilime katkı sağlayacak teorik ve/veya uygulamalı makaleleri yayımlayarak nitelikli bilimsel çalışmaları literatüre kazandırmayı kendisine misyon edinmiş ulusal hakemli (çift taraflı kör hakemlik) bir dergidir.

Bildiri tam metinleri yazım kuralları ve makale şablonu BELGÜ Dergisi internet sitesinde yer almaktadır. Bildiri özetleri kabul edilen katılımcılar, bildiri tam metinlerini 16 Temmuz 2022 tarihi itibariyle Dergipark üzerinden BELGÜ Dergisi’ne gönderebilirler. Ayrıntılı bilgi için https://dergipark.org.tr/tr/pub/belgu.


📢 III. Uluslararası Mitoloji Sempozyumu ile ilgili merak ettiğiniz her şey için hizmetmitoloji@gmail.com adresine yazabilirsiniz.


📢 III. Uluslararası Mitoloji Sempozyumu ücret bilgileri 2022 yılı Ocak ayı sonunda duyurulacaktır.


📢 III. Uluslararası Mitoloji Sempozyumu "Kayıt Ol" butonu aktive edilmiştir. "Kayıt Ol" butonuna tıklayarak sempozyuma yazar ya da dinleyici kaydı yapabilir, bildiri özeti gönderebilirsiniz. 2021-11-19


📢 II. Uluslararası Mitoloji Sempozyumu Bildiriler Kitabı’nı indirmek için lütfen tıklayınız. 2021-11-25


Bildiri Kitabı’nda yer alan yazarları görüntülemek için lütfen tıklayınBildiriler Kitabı Aralık 2021’de yayınlanacaktır.


📢    Sempozyum programını görüntülemek için lütfen tıklayınız.


📢  TAM METİN bildiri kitabı yazım şablonunu indirmek için lütfen tıklayın.

Sempozyum kayıt sistemindeki yoğunluk nedeniyle bazı kullanıcıların ödemeleri, banka ödeme sistemine yansıdığı halde sempozyum kayıt sistemine yansımamaktadır. Böyle bir sorunla karşılaşmamak için siz katılımcılarımızdan ricamız, gerçekleştirdiğiniz ödemenin hemen akabinde bu işlemi bize mail yoluyla bildirmenizdir.



 ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Katılımcılarımız,

2020 yılı haziran ayında düzenlenmesi planlanırken tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle bir yıl ileriye ertelenen II. Uluslararası Mitoloji Sempozyumu ve Sergisi 8-10 Haziran 2021 tarihleri arasında sanal ortamda (çevrimiçi etkinlik olarak) gerçekleştirilecektir.

1 Şubat 2020 tarihine kadar sempozyumumuza sözlü bildiri özeti ve eser kimlik kartı göndererek kabul alan çalışma sahiplerinin hakları saklı tutulmuştur; ancak Sempozyumumuz sanal ortamda gerçekleştirileceği için poster sunum yapılmayacaktır.

Sempozyumumuz kayıt ücretlerinde indirime gidilmiş olup eski tarife üzerinden kayıt yaptıran katılımcılarımızın konaklama ve iptal edilen diğer hizmetlerden kaynaklanan ücret farkı Kasım ayı içerisinde iade edilecektir.

Ücret farkı Kasım ayı sonuna kadar iade edilmemiş olan katılımcılarımızın gerekli kontrollerin yapılabilmesi için mythologysymposiu[at]ardahan.edu.tr adresine e-posta göndererek Düzenleme Kurulumuza bilgi vermeleri rica olunur.

Yeni bildiri özetleri ve eser* gönderileri için önemli tarihlere ve kayıt ücretlerine web sitemizin ilgili sayfalarından ulaşabilirsiniz.

*Sergi katılımı için eser kimlik kartı ile eserin yüksek çözünürlüklü görsellerinin gönderilmesi yeterli olacaktır (eserin kargoyla gönderilmesine gerek yoktur).

Sergi hakkında detaylı bilgiye ilerleyen günlerde sempozyum web sayfamız içerisindeki sergi sekmesinden ulaşabilirsiniz.

 

Anlayışınız için teşekkür eder, küresel salgının en yakın zamanda aşılması yönündeki temennimizi sizlerle paylaştığımızı bilmenizi isteriz.

 

Saygılarımızla,

Sempozyum Genel Koordinatörlüğü

 



I. Uluslararası Mitoloji Sempozyumu Proceedings Kitabı yayınlanmıştır. Lütfen kitaba erişmek için tıklayınız.

(2019-11-22)



I. Uluslararası Mitoloji Sempozyumu Özet Kitapçığı yayınlanmıştır. Kitapçığı indirmek için lütfen tıklayınız.