.
 
ENG
 

.
Üniversitemiz TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Projesi Desteği Almaya Hak Kazandı
.
Çıldır MYO Öğrencileri Ardahan Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne Teknik Ziyarette Bulundu
.
Posof MYO’da Kariyer Planlama Süreci ve İş Dünyası Konferansı Düzenlendi





.
GSF Workshop Etkinliği Gerçekleştirildi
.
Üniversitemizde Cepkenimizden Renk Almış Bu Dağlar Zeybek Konser ve Gösterisi Yapıldı
.
ARÜ Öğrencilerine Yönelik Gerçekleştirilen Deneysel Çalışmanın Sonuçları Konferansta Açıklandı





.
Türkiye’nin İlk ve Tek Sokak Tipi Huzurevine Anlamlı Teknik Ziyaret
.
Epigrafi ve Paleografyanın Türk Tarihindeki Önemine İlişkin Konferans Düzenlendi
.
BELGÜ Dergisi’nin 7. Sayısı Yayımlandı





Sayfa : 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 |
Ana Sayfa Tüm Etkinlik ve Haberler

ARÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün İlk 2209-A Projesi TÜBİTAK Desteği Almaya Hak Kazandı

23 MAYIS 2022

Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencimiz Feyza Kırmacı yürütücülüğünde, Doç. Dr. Hürriyet Çimen danışmanlığında ve Dr. Öğr. Üyesi Bilge Sayın Börekçi ile Dr. Öğr. Üyesi Duygu Alp’in destekleriyle oluşturulan  “Ardahan’dan Temin Edilen Kaz Etlerinin Geleneksel Hazırlama Yöntemlerinin Standardize Edilmesi ve Bazı Besin Değeri İçeriklerinin Belirlenmesi” başlıklı proje Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında desteklenmeye hak kazandı.  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nü başvurdukları ve desteklenmeye hak kazandıkları ilk TÜBİTAK 2209-A projelerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


  

 
Bilgi Edinme |  Mevlana |  Farabi  |  Erasmus |  Bologna Süreci |  Engelli Öğrenci Birimi |  Yenisey Konukevi |  Hayata Dair |  Aday Öğrencilerimiz |  ARÜ Kampüs Haber
İİBF Dergisi |  İBEF Dergisi  |  Telefon Rehberi Hizmeti   |  Elektronik Belge Doğrulama Sistemi   |   P & M Project  |  Serka DFD Projesi  |  RE-SAVE Project  
.
Adres: Ardahan Üniversitesi Yenisey Kampüsü, Çamlıçatak Mevkii, Ardahan 75000 Telefon: +90 478 211 75 75 (Santral)  Faks: +90 478 211 75 09