.
 
ENG
 

.
Çıldır Meslek Yüksekokulu Sağlık Haftası Etkinliği Düzenledi
.
Personelimiz İftar Yemeğinde Buluştu
.
Akademisyenlerimiz Denizlerimizi Tehdit Eden Yeni Unsurları Ortaya Çıkardı





.
ARÜ Vakfı Üniversitemiz Akademisyenlerini Ödüllendiriyor
.
15 Nisan Dünya Sanat Günü Workshop ve Sergisi Düzenlendi
.
İl Defterdarı Adıgüzel’den Rektörümüze Veda Ziyareti





.
Topluma Hizmet Uygulamaları Seminerler Serisinin İkincisi Gerçekleştirildi
.
Üniversitemizde Geleneksel İftar Buluşması
.
Çıldır MYO Avukatlar Gününü Kutladı





Sayfa : 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 |
Ana Sayfa Tüm Etkinlik ve Haberler

ARÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün İlk 2209-A Projesi TÜBİTAK Desteği Almaya Hak Kazandı

23 MAYIS 2022

Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencimiz Feyza Kırmacı yürütücülüğünde, Doç. Dr. Hürriyet Çimen danışmanlığında ve Dr. Öğr. Üyesi Bilge Sayın Börekçi ile Dr. Öğr. Üyesi Duygu Alp’in destekleriyle oluşturulan  “Ardahan’dan Temin Edilen Kaz Etlerinin Geleneksel Hazırlama Yöntemlerinin Standardize Edilmesi ve Bazı Besin Değeri İçeriklerinin Belirlenmesi” başlıklı proje Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında desteklenmeye hak kazandı.  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nü başvurdukları ve desteklenmeye hak kazandıkları ilk TÜBİTAK 2209-A projelerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


  

 
Bilgi Edinme |  Mevlana |  Farabi  |  Erasmus |  Bologna Süreci |  Engelli Öğrenci Birimi |  Yenisey Konukevi |  Hayata Dair |  Aday Öğrencilerimiz |  ARÜ Kampüs Haber
İİBF Dergisi |  İBEF Dergisi  |  Telefon Rehberi Hizmeti   |  Elektronik Belge Doğrulama Sistemi   |   P & M Project  |  Serka DFD Projesi  |  RE-SAVE Project  
.
Adres: Ardahan Üniversitesi Yenisey Kampüsü, Çamlıçatak Mevkii, Ardahan 75000 Telefon: +90 478 211 75 75 (Santral)  Faks: +90 478 211 75 09