.
 
ENG
 

.
ARÜ’de Golf Kampı
.
ARÜ, Üniversite Adaylarıyla Ankara’da Buluştu
.
YÖK ve Üniversite Rektörlerinden 15 Temmuz 2016 Darbe Girişimine Karşı Ortak Açıklama





.
Uluslararası Sürekli Altay Araştırmaları Konferansı (PIAC) Sona Erdi
.
ARÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Korkmaz’a Duygusal Veda
.
Altaylar’ı Araştıran 50 Seçkin Bilim İnsanı ARÜ’de Buluştu





.
59. Uluslararası Sürekli Altay Araştırmaları Konferansı ARÜ’de
.
Göl Uzmanları Ardahan’da Saha Çalışması Yaptı
.
TURQLAKES-2016 Çalıştayı ARÜ Ev Sahipliğinde Başladı





Sayfa : 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 |
Ana Sayfa Tüm Etkinlik ve Haberler

Kaşar Peyniri Üretim Tekniklerinin İyileştirilmesi Eğitimi Verildi

 21 KASIM 2019

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Ardahan İl temsilcisi Prof. Dr. Şeref KILIÇ tarafından Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) işbirliği ile gerçekleştirilen ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yahya Kemal Avşar tarafından verilen "Kaşar Peyniri Üretim Tekniklerinin İyileştirilmesi" konulu eğitim yoğun ilgi ve katılım eşliğinde gerçekleştirildi.

18 Kasım’da Ardahan’da Ardahan Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezinde gerçekleştirilen eğitime Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BİBER, Ardahan TSO Başkanı Çetin DEMİRCİ, SERKA İl Koordinatörü Nurullah KARACA, süt ve süt ürünleri firması yetkilileri ve çalışanları ile akademisyenler katıldı. 19 Kasım tarihinde  Göle Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirilen eğitime ise; Göle Belediye başkanı İlhan GÜLTEKİN, SERKA İl Koordinatörü Nurullah KARACA, süt ve süt ürünleri firması yetkilileri ve çalışanları ile peynir üretimine ilgi duyanlar katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen eğitim kapsamında Prof. Dr. AVŞAR, kaşar peyniri üretiminde kalitenin ve randımanın nasıl arttırılacağına, peynir sektöründeki gelişmelere ve peynir üretici işletmelerin üretim süreçlerindeki sorunlarına çözüm yöntemlerinin neler olabileceğine dair bilgiler aktardı. Eğitimler sonrasında sektördeki üreticilerle yapılan karşılıklı görüşmelerde, ilerleyen dönemlerde konu ile ilgili ne gibi çalışmalar ve projeler geliştirilebileceği tartışıldı.


              

 
Bilgi Edinme |  Mevlana |  Farabi  |  Erasmus |  Bologna Süreci |  Engelli Öğrenci Birimi |  Yenisey Konukevi |  Hayata Dair |  Aday Öğrencilerimiz |  ARÜ Kampüs Haber
İİBF Dergisi |  İBEF Dergisi  |  Telefon Rehberi Hizmeti   |  Elektronik Belge Doğrulama Sistemi   |   P & M Project  |  Serka DFD Projesi  |  RE-SAVE Project  
.
Adres: Ardahan Üniversitesi Yenisey Kampüsü, Çamlıçatak Mevkii, Ardahan 75000 Telefon: +90 478 211 75 75 (Santral)  Faks: +90 478 211 75 09