.
 
ENG
 

.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başarısını Madalya İle Taçlandırdı
.
Ardahan Kaz Yetiştiriciliği Çalıştayı Üniversitemizde Gerçekleştirildi
.
Teknik Bilimler MYO Teknik Gezi Faaliyetlerine Bir Yenisini Daha Ekledi





.
ARÜ Çevre Haftası Etkinliğine Katıldı
.
Üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Van GastroFest’e Damga Vurdu
.
İntiharla Mücadele Farkındalık Eğitimi Verildi





.
Bilek Güreşi Turnuvası Gerçekleştirildi
.
Dünya Bisiklet Günü Etkinliği Düzenlendi
.
Çıldır MYO Kariyer Günleri Devam Ediyor





Sayfa : 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 |
Ana Sayfa Tüm Etkinlik ve Haberler

Öğrencilerimiz Yöresel Lezzetlerimizi Sergiledi

20 ARALIK 2021

Üniversitemiz Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz FOX TV’de yayınlanan "Çağla ile Yeni Bir Gün" programında yöresel lezzetlerimizi tanıttı. Öğr. Gör. Servet Teker yöresel ürün ve yemeklerimiz hakkında izleyicilere bilgi verdi. Öğrencilerimiz kavılca buğdayından pilav, ısırgan otu çorbası ve kaz mantısı yaptılar. Öğrencilerimizin hünerleri büyük ilgi ve beğeni aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber program ile ilgili olarak şu sözlere yer verdi: “Üniversite olarak bölgemizin zenginliklerini yaşatmaya ve yöresel değerlerimizin tanıtılmasına büyük önem vermekteyiz. Bu vesileyle Üniversitemiz öğrencilerinin programa katılmasında desteklerinden dolayı FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’e ve konukseverliğinden dolayı Sunucu Çağla Şikel’e teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

 


  

 
Bilgi Edinme |  Mevlana |  Farabi  |  Erasmus |  Bologna Süreci |  Engelli Öğrenci Birimi |  Yenisey Konukevi |  Hayata Dair |  Aday Öğrencilerimiz |  ARÜ Kampüs Haber
İİBF Dergisi |  İBEF Dergisi  |  Telefon Rehberi Hizmeti   |  Elektronik Belge Doğrulama Sistemi   |   P & M Project  |  Serka DFD Projesi  |  RE-SAVE Project  
.
Adres: Ardahan Üniversitesi Yenisey Kampüsü, Çamlıçatak Mevkii, Ardahan 75000 Telefon: +90 478 211 75 75 (Santral)  Faks: +90 478 211 75 09