Sergi Şartnamesi

SERGİ HAKKINDA BİLGİLER/SERGİ KATILIM KOŞULLARI

  1. Sergi "Mitoloji" temalıdır. Eseriniz sempozyum konusuna ve serginin temasına uygun olmalıdır. Tema dışında olan eserler kabul edilmeyecektir.
  2. Sergiye Başvuru yaparak 6698 Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) gereğince eserlerinizin web ortamında her türlü kullanımına izin vermiş olmaktasınız.
  3. Daha önce sergilenmemiş 1 (bir) adet eserinizin JPEG formatında görselini 4. maddede belirtilen e-posta adresine göndererek başvurabilirsiniz. Ayrıca eser görselini eser tanıtım kartına eklemeniz gerekmektedir.
  4. Eserlerin uzun kenarı resimler için en fazla 100 cm, heykel ve seramik vb. için 60 cm, tekstil vb. için 120 cm olmalıdır.
  5. Eser görseli 300 dpi olacak şekilde eser tanıtım kartına yerleştirilmelidir.
  6. Sergiye akrilik, yağlıboya, baskı resim, exlibris, fotoğraf, grafik çizim, illüstrasyon, suluboya, seramik, çini gibi güzel sanatların her türlü tekniği ile üretilmiş eserler kabul edilecektir.
  7. Çalışmaların arkasına sanatçı adı ve soyadı, tekniği, fiyatı ve iletişim bilgisi yazılmalıdır.
  8. Çalışma görselleri 7 Ekim 2022 tarihine kadar "mythologyexhibition (mythologyexhibition@ardahan.edu.tr) (e-posta adresine gönderilmeli ya da Kayıt için tıklayınız.
  9. Sergilenecek çalışmalar Sergi Jürisi tarafından seçilecektir.
  10. Her katılımcıya Sergi Jürisi tarafından sertifika gönderilecektir.
  11. Jüri tarafından seçilen eserler için katılımcılara kabul mektubu gönderilecektir. Eseri jüri tarafından kabul edilen ve kayıt yaptıran eser sahipleri belirtilen kargo adresine eserlerini en geç 7 Ekim 2022 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Sergiye veya sempozyuma katılacak olanlar eserlerini bizzat kendileri getirebilirler.
  12. Sergi bitiminde Ardahan Üniversitesi; çalışmaları, çalışma sahibinin katılım formunda belirttiği adrese kargo ile karşı ödemeli olarak gönderilmesini gerçekleştirecektir. Sergi bitiminde çalışmalarla birlikte sanatçıya ait sertifika da gönderilecektir.
  13. Sergi katılım ücreti sadece eser gönderenler için 150 TL, Öğrenci için ise 75 TL’dir. Sempozyuma bildirisi kabul edilmiş katılımcılar için ücret 50 TL’dir.
  14. Sempozyuma bildiri ile de katılacak olanlar bildiri gönderimi için gerekli diğer tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız.
  15. Sergi sonunda  https://www.ardahan.edu.tr/ sitesinde pdf ve online katalog yayınlanacaktır.
  16. Kabul alanlar için son kayıt tarihi 7 Ekim 2022’dir. Bu tarihe kadar https://ardahan.edu.tr/ieom/ adresinden sergi için “Kayıt Ol” butonundan başvurması gerekmektedir. Son kayıt tarihinden (7 Ekim 2022’dir) sonra başvuru iptali ve ücret iadesi yapılmayacaktır.
  17. Kargo ile eserlerin gönderilmesi, taşınması ve sergilenmesi esnasında eserin hasar görmesi ve kaybolması gibi olumsuzluklardan üniversitemiz sorumlu değildir. Ayrıca sergi bitiminden sonra eserin kargo ile gönderilmesi sonucunda teslim alınmayan ya da sanatçının yanlış adres bildiriminden dolayı geri dönen çalışmalardan ve ilgili masraflardan "Ardahan Üniversitesi” sorumlu değildir.
  18. Sergiye katılacak çalışmaların gönderim KARGO/ADRES bilgileri: 

 Ardahan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü, Çamlıçatak Mevkii,  Merkez/Ardahan