.
 
ENG
 

.
Çıldır MYO’dan Ardahan Barosuna Ziyaret
.
Polis Başmüfettişleri Koruma Güvenlik Birimimizi Denetledi
.
Üniversite Adaylarıyla Buluşmak Üzere Anadolu Turumuza Yeniden Start Verdik





.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Türkiye’nin En Prestijli Akademisinde Eğitim Gördü
.
Coğrafya Bölümü Narman, Oltu ve Tortum Göllerine Arazi Çalışması Gerçekleştirdi
.
Güncel Teknolojiler Işığında U-Ticaret Konferansı Gerçekleştirildi





.
Aile ve Gençlik: Değişen Dinamikler ve Gelecek Perspektifleri Konulu Söyleşi Programı Gerçekleştirildi
.
Üniversitemizden Çölyak Gününe Duyarlı Yaklaşım
.
Akademisyenlerimizin Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı





Sayfa : 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 |
Ana Sayfa Tüm Etkinlik ve Haberler

Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Panel Gerçekleştirildi

28 MAYIS 2025

21–27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Türk Mutfağı Haftası çerçevesinde, Ardahan Üniversitesi Aşık Şenlik Kültür Merkezi’nde bir panel düzenlendi. Etkinlik, Ardahan Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ev sahipliğinde; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ardahan Valiliği ve Ardahan Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirildi. Panele, Dr. Öğr. Üyesi Evrim Yıldız, Öğr. Gör. Salih Çakıcı, ATSO Başkanı Çetin Demirci ve yerel yiyecek-içecek işletmeleri sahipleri konuşmacı olarak katıldı. Protokol, akademisyenlerimiz, idari personel ve öğrencilerimiz dinleyici olarak panel de yer aldılar. Panelde, Türk mutfağının derin tarihi, köklü kültürü, gıda ve gelenek açısından taşıdığı zenginlik ile günümüz Türk mutfağının yurt içi ve yurt dışındaki yeri çok yönlü biçimde ele alındı.


                                                  

 
Bilgi Edinme |  Mevlana |  Farabi  |  Erasmus |  Bologna Süreci |  Engelli Öğrenci Birimi |  Yenisey Konukevi |  Hayata Dair |  Aday Öğrencilerimiz |  ARÜ Kampüs Haber
İİBF Dergisi |  İBEF Dergisi  |  Telefon Rehberi Hizmeti   |  Elektronik Belge Doğrulama Sistemi   |   P & M Project  |  Serka DFD Projesi  |  RE-SAVE Project  
.
Adres: Ardahan Üniversitesi Yenisey Kampüsü, Çamlıçatak Mevkii, Ardahan 75000 Telefon: +90 478 211 75 75 (Santral)  Faks: +90 478 211 75 09