.
 
ENG
 

.
ARÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün İlk 2209-A Projesi TÜBİTAK Desteği Almaya Hak Kazandı
.
Türkiye’de İleri Teknolojiler Lisansüstü Öğretiminin Dünü, Bugünü ve Yarını Çalıştayı
.
Çıldır MYO Öğrencilerinden Ardahan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne Ziyaret





.
Ardahan Teknik Bilimler MYO Topluma Hizmet ve Gönüllülük Çalışmaları Kapsamında Etkinlik Gerçekleştirdi
.
Nihat Delibalta Göle MYO Öğrencilerinin 2209-A Proje Önerilerine TÜBİTAK’tan Tam Destek
.
Üniversitemiz ve Tarım İl Müdürlüğü İşbirliğiyle 13 Bin Yıllık Ata Tohum Kavılca Toprakla Buluştu





.
Pedallar Gençlik Haftası İçin Çevrildi
.
Çıldır MYO Kariyer Günleri Kapsamında Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Arısoy ile Söyleşi Düzenlendi
.
Gastronomi Öğrencilerinden Müze Ziyareti





Sayfa : 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 |
Ana Sayfa Tüm Etkinlik ve Haberler

18  AĞUSTOS 2016 

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ARÜ’NÜN ULUSLARARASI PROJESİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

AB Bakanlığı’nın 2014 yılı Teklif Çağrısı Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar Projeleri, Erasmus+ Ana Eylem 2 - Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında desteklenen "Preserving and Marketing Farmhouse Artisan Cheese – Çiftlik Peynirlerinin Korunması ve Pazarlanması" başlıklı projenin kapanış toplantısı 17 Ağustos 2016 tarihinde saat 09.00’dan itibarin Ardahan Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Ardahan Üniversitesi (ARÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen projenin kapanış toplantısına Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, ARÜ Genel Sekreteri Ercan Gültürk, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, Ardahan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Tanı, Kars İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, Kars Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Vargın Boy, ARÜ Öğretim Üyesi ve projenin araştırmacısı Yrd. Doç. Dr. Sebahat Şeker,  akademisyenler ve peynir üreticileri katıldı. 

ARÜ’nün öncülüğünde Ardahan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kars İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneği’nin yanı sıra; İspanya’dan Farmhouse Cheese and Dairy Producers European Network (FACE), İtalya’dan Slow Food Italy, Makedonya’dan ise Slow Food Bitola’nın proje ortağı olarak yer aldığı proje başarılı bir şekilde tamamlandı. Kapanış toplantısında ilk konuşmacı ARÜ Öğretim Üyesi ve Proje Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal oldu. Projenin yaklaşık iki yıl önce ARÜ koordinatörlüğünde başladığını belirten Prof. Dr. Erginal, sözlerinin devamında proje ortakları hakkında ve projenin içeriği hakkında detaylı bilgiler verdi.  

Programın devamında ATSO Başkanı Çetin Demirci, Ardahan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa  Tanı, Kars  İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy birer açış konuşması gerçekleştirdi. Açış konuşmalarının tamamlanmasının ardından projede katkıları bulunan ATSO Başkanı Çetin Demirci, ARÜ Genel Sekreteri Ercan Gültürk, Ardahan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa  Tanı, Kars  İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün ve Yrd. Doç. Dr. Sebahat Şeker’e Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy tarafından birer teşekkür belgesi takdim edildi. 

Program, açış konuşmalarının tamamlanmasının ardandan gerçekleştirilen oturum ile devam etti. Oturumda ARÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Okan Eştürk Çiftlik Peyniri Üretim Rehberi isimli, ARÜ Öğretim Üyesi  Yrd. Doç. Dr. Sebahat Şeker Çiftlik Peyniri Üreticilerinin Sorunları isimli ve Kars Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Vargın Boy Çiftlik Peyniri İçin Yeni Pazar Fırsatları isimli sunumlarını gerçekleştirdi. ARÜ Öğretim Üyesi ve Proje Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal’ın proje çıktılarını kapsayan sunumunu gerçekleştirmesinin ardından kapanış toplantısı tamamlandı. 


                                                                       

 
Bilgi Edinme |  Mevlana |  Farabi  |  Erasmus |  Bologna Süreci |  Engelli Öğrenci Birimi |  Yenisey Konukevi |  Hayata Dair |  Aday Öğrencilerimiz |  ARÜ Kampüs Haber
İİBF Dergisi |  İBEF Dergisi  |  Telefon Rehberi Hizmeti   |  Elektronik Belge Doğrulama Sistemi   |   P & M Project  |  Serka DFD Projesi  |  RE-SAVE Project  
.
Adres: Ardahan Üniversitesi Yenisey Kampüsü, Çamlıçatak Mevkii, Ardahan 75000 Telefon: +90 478 211 75 75 (Santral)  Faks: +90 478 211 75 09