Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Duyurular

2022 - 2023 Akademik Yılı Erasmus+ Personel Hareketliliği İlanı

Duyuru Tarihi : 28 Mart 2022

Tüm başvuru işlemleri, Ardahan Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğünün internet sayfasında bulunan “Başvuru Formu” doldurularak, fiziki olarak yürütülecektir. erasmus.ardahan.edu.tr

Başvuruda istenen belgelerin Ardahan Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.

Adayların başvurularının geçerli sayılabilmesi için başvuru işlemlerinin belirlenen sürelerde yapılması ve başvuru belgelerinin belirlenen süre zarfında istenilen şekilde teslim edilmesi gerekmektedir.

Ders vermeye ilişkin tüm başvurular, başvurunun yapıldığı Akademik Dönem için geçerliliği bulunan ve ARÜ Erasmus+ Koordinatörlüğünün sitesinde güncellenen İkili Anlaşmalar ile bunların açık olan kontenjanları gözetilerek gerçekleştirilecektir. Eğitim alma hareketliliği için adayların hareketliliği geçirmeyi planladıkları kurumlardan alacakları davet mektupları dikkate alınacaktır (Başvuru sırasında davet mektubu alma zorunluluğu yoktur.)

Tüm adaylar ilgili ilan detaylarında belirtilen değerlendirme ölçütleri nispetinde oluşan ağırlıklı puanlarına göre sıralanacak ve başvuru sırasında oluşturdukları tercih sıralamaları nihai olarak gözetilecektir.

Seçim Sonuçlarının ilanından sonra, seçim ve yerleştirmeye konu tüm itiraz, başvuru ve talepler dilekçe aracılığıyla başvurulduğu takdirde dikkate alınacaktır. Söz konusu talepler ve Erasmus+ Programlarının yürütülmesine ilişkin tüm sorularınızla ilgili dilekçelerin Ardahan Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne yazılması gerekmektedir.

Başvuru ve süreç takvimi için Tıklayınız...

Akademik Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuru Formu için Tıklayınız...

Akademik Personel Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Formu için Tıklayınız...

İdari Personel Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Formu için Tıklayınız...

Akademik Personel Ders Verme Hareketliliği Kriterleri için Tıklayınız...

Akademik Personel Eğitim Alma Hareketliliği Değerlendirme Kriterleri için Tıklayınız...

İdari Personel Eğitim Alma Hareketliliği Değerlendirme Kriterleri için Tıklayınız...

Hibe Miktarları ve Süreci ile İlgili Önemli Duyuru