27 EYLÜL 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ARÜ’LÜ ÖĞRENCİLERİN BİSİKLET KEYFİ

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından hazırlanan “Sağlık için Pedalla” projesi kapsamında, Ardahan Halk Sağlığı Müdürlüğü’nce Ardahan Üniversitesi (ARÜ)’ne 100 adet bisiklet hibe edildi.

ARÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’nca Yenisey Kampüsü ARÜ Rektörlük Binası önünde hazırlanan bisiklet park alanlarında bulunan bisikletlerden başta üniversite öğrencileri olmak üzere üniversite personelimiz de yararlanıyor. Kampüs alanı içerisinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında kalan üniversiteli öğrenciler güneşli havalarda bisiklete binmenin keyfini doyasıya çıkartıyorlar.