Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Haberler

7 HAZİRAN 2016 

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ŞAMPİYONLARDAN, REKTÖR KORKMAZ’A ZİYARET

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO)’nun 2015-2016 eğitim öğretim yılında madalyalar ve kupalar kazanarak üniversitemizi gururlandıran öğrencileri, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’ı makamında ziyaret etti. 31 Mayıs 2016 tarihi Salı günü gerçekleştirilen ziyarete BESYO Müdürü Doç. Dr. Alper Karadağ, BESYO Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ahmet Atalay ile Yrd. Doç. Dr. Kürşat Akbulut, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, BESYO akademisyenleri ile yarışmalarda derece elde eden BESYO öğrencileri katıldı. 

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Korkmaz, spor yapmanın önemine vurgu yaptı. Spor yapan insanların sosyal hayatlarında sakin, uyumlu ve iç zenginliği gelişmiş insanlar olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Korkmaz sözlerine şöyle devam etti, “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun açılması, akademik kadronun oluşturulması ve geliştirilmesi için çok çabalar sarf ettik. BESYO Müdürü Alper Bey başta olmak üzere, diğer tüm hocalarımızın çok büyük katkıları oldu. Hocalarınıza da, sizlerle kendi aile fertlerine ilgilenir gibi ilgilendikleri için ayıca teşekkür ediyorum.” dedi. Başarılı öğrencilere pozitif ayrımcılığın yapıldığını belirten Rektör Prof. Dr. Korkmaz, derslerde başarılı olan öğrencilerin yanı sıra, ulusal ve uluslararası müsabakalarda da başarılı olan öğrencilere burs verilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti. 

Ziyaretin sonunda Rektör Prof. Dr. Korkmaz öğrencileri ayrı ayrı tebrik ederek, birer hediye paketi takdim etti. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından ziyaret programı tamamlandı.