1 HAZİRAN 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

YÖK KÜLTÜR-SANAT SÖYLEŞİLERİ

ARÜ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarihinde ilk kez öğrenci ve akademisyenlere yönelik "YÖK Kültür-Sanat Söyleşileri" başlığı altında etkinlikler yapılması kararlaştırdı. Bu kapsamda YÖK; Bartın, İstanbul Medeniyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitelerinde farklı katılımcılar ve konu başlıklarında söyleşiler düzenledi.

Her ay farklı bölgelerdeki yeni kurulan üniversitelerin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliklerin Haziran ayı programı Prof. Dr. Özer Kanburoğlu tarafından “Fotoğraf Sanatına Biçimsel Yaklaşımlar” adlı söyleşisi ile Ardahan Üniversitesinde gerçekleştirilecek.

02 Haziran Perşembe günü saat 13.00’da Ardahan Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda ki söyleşiye YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ile bazı YÖK Genel Kurul üyeleri ve çevre illerden bulunan üniversitelerin rektörleri de katılacak.