Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Haberler

16 MAYIS 2016 

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

KOSGEB’DEN ARÜ’DE GİRİŞİMCİLİK TOPLANTISI

Ardahan Üniversitesi ve Ardahan KOSGEB İl Müdürlüğü tarafından ortak düzenlenen programda üniversite öğrencilerine, KOSGEB’in sağladığı destekler ve genç girişimcilik konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa konuşmacı olarak katılan KOSGEB İl Müdürü Ramazan Sivri, KOSGEB’in işletmelere sağladığı desteklerden bahsetti. Ramazan Sivri, genç girişimcilere sağlanan hibe programlarıyla gençlerin kendi işlerinin patronu olabileceklerini ifade etti.  Sivri, girişimcilere 150 bin TL’ye kadar destek verildiğini, işletme sahiplerinin ise tek başına büyümenin zor olduğunu düşündüklerinde iş birliği güç birliği destek programı kapsamında 1 milyon 500 bin TL’ye kadar destek verilerek, KOSGEB olarak her zaman genç girişimcilerin yanlarında olduklarını belirtti.

KOSGEB’in uyguladığı diğer destek programlarını da anlatan Ramazan Sivri, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Programın sonunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zafer Aykanat tarafından girişimcilik destek programları hakkında yapmış olduğu konuşmasından dolayı KOSGEB İl Müdürü Ramazan Sivri’ye teşekkür belgesi takdim edildi.