20 NİSAN 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

BİR ZAMANLAR KAMPÜS YERİ OLARAK GÖSTERİLEN ALAN

YİNE SULAR ALTINDA

2008 yılında kurulan Ardahan Üniversitesi (ARÜ)’ne kampüs yeri olarak gösterilen alan her sene olduğu gibi bu sene de sular altında kaldı. Her sene baharın gelmesi ile birlikte Kura Nehri’nin taşarak sular altında bıraktığı alan, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’ın yoğun çalışmaları sonucu kabul edilmemişti. Rektör Prof. Dr. Korkmaz’ın, birçok engele ve zorluğa göğüs gererek farklı bir alana kurulmasını sağladığı ARÜ Yenisey Yerleşkesi üç tarafını çevreleyen ormanlık alanları ve muhteşem doğal güzellikleri ile göz dolduruyor. Yurt içinden ve yurt dışından gelen misafirlerin hayran kaldığı ARÜ Yenisey Yerleşkesi, yakın gelecekte Türkiye’nin en güzel yerleşkesi olmaya aday konumunda.