08 NİSAN 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ABD’DEN KÜNİB’E YENİ KATILIM

Kafkasya Üniversiteler Birliği yeni bir ortaklık anlaşmasına imza attı. KÜNİB Başkanı ve Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz ve KÜNİB Eğitim, Organizasyon ve Dış İlişkiler Direktörü Prof. Dr. Gürkan Doğan, ABD’nde ikili görüşmeler yaptılar. San Antonio Incarnate Word Üniversitesi ile yapılan görüşmelerden sonra Alamo Community College ile de Uluslararası Eğitim İşbirliği protokolüne imza attılar.

KÜNİB Başkanı Korkmaz ile Alamo Community College (Texas/ABD) Başkanı Dr. Bruce H. Leslie ikili eğitim anlaşmasını birlikte imzaladılar. Bu anlaşma ile birlikte KÜNİB üye sayısı 106’ya yükseldi. 20 Mayıs 2016’da Kırgızistan’ın Başkenti Bişkek’te yapılacak olan VI. Olağan Kongre’de Alamo Community College Başkanı Dr. Bruce H. Leslie genel katılım protokolüne imza atacaktır.