Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Haberler

06 NİSAN 2016 

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

T.C. ÜNİVERSİTELERARASI KURUL BAŞKANLIĞI ULUSLARARASILAŞMA ÇALIŞTAYI ARÜ’DE

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı Yükseköğretimde Uluslararasılaşma Stratejisi Komisyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerdeki Uluslararasılaşma Stratejisi I. Çalıştayına Ardahan Üniversitesi ev sahipliği yapıyor.

09 Nisan 2016 tarihinde komisyonun bu ilk çalıştayı İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak başkanlığında gerçekleştirilecek. Çalıştayda Yükseköğretimde Uluslararasılaşma Stratejisi Komisyonu üyeleri; Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ve Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak uluslararasılaşma konusunda geliştirilecek politikalar, stratejiler ve yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunacaklar.

Çalıştay için Ardahan’a gelecek olan akademisyenler Ardahan Belediyesi’ne ziyarette bulunacaklar. Çalıştayın tamamlanmasının ardından akademisyenler Ardahan Kalesi, Yanık Camii ve Ardahan Kongre Binası’nı ziyaret edecek.