Üniversitemizde TÜBİTAK 2237-A "Eğitim Etkinlikleri Destekleme Programı" Eğitimi Düzenlendi

22 NİSAN 2024

Üniversitemiz ev sahipliğinde TÜBİTAK 2237-A "Eğitim Etkinlikleri Destekleme Programı" kapsamında Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Yeliz Demir koordinatörlüğünde ön lisans ve lisans öğrencilerine yönelik 2209-A TÜBİTAK proje yazma etkinliği düzenlendi. İki gün süren eğitim programına 25 farklı üniversiteden 100’den fazla öğrenci katılım gösterdi. Etkinliğe, Atatürk Üniversitesi’nden Doç. Dr. Seda Okumuş ve Doç. Dr. Hamid Ceylan; Ardahan Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mehmet Arslan, Doç. Dr. Nurcan Erbil; Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nden Doç. Dr. Cüneyt Türkeş ve Erzurum Teknik Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mehmet Bayğın eğitimci olarak katıldı.