Rektörümüz AÜB Tanıtım Fuarının Yozgat’ta Gerçekleştirilen Açılışına Katıldı

24 MAYIS 2023

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) tarafından 12 ilde düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı Yozgat Bozok Üniversitesi ev sahipliğinde Yozgat’ta gerçekleştirildi. Celal Atik Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen fuara Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) Dönem Başkanı ve Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, öğretim elamanları ve öğrenciler katıldı.

Fuar açılışında konuşan Rektörümüz Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını ve her ilinde üniversite olduğunu belirterek, Üniversitelerin tecrübeleri farklı olmakla birlikte sahip oldukları bilimsel ve teknolojik altyapılarının artık dünya ölçeğinde olduğunu dile getirdi. Anadolu Üniversiteler Birliğine üye üniversitelerin sahip olduğu imkânları Türkiye’nin her yerindeki gençlerle buluşturduğunu ifade eden Rektörümüz, Yozgat Bozok Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen fuara katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Konuşmasının ardından stantları ziyaret eden Rektörümüz daha sonra Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ı makamında ziyaret etti. Üniversiteler arasında yapılabilecek iş birliği konularında fikir alışverişinde bulundu.