Köy Okulu Öğrencileri İlk Kez Sinemayla Buluştu

17 OCAK 2023

Ardahan’ın Hanak ilçesindeki köy okulunda okuyan minik öğrenciler dün açılışı gerçekleştirilen ARÜ Sinemasında film izledi. Sinemayla tanışmamış çocuklara ulaşmak adına yapılan organizasyon, Ardahanlı hayırsever iş insanı Sinan Alp Mete sponsorluğu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirildi. İş insanı Mete, Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfına bağış yaparak minik öğrencilerin sinemayla tanışmasını sağladı. Sinemada gösterimi gerçekleştirilen ilk film olan “Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa”yı izlemekten büyük keyif alan minik öğrenciler daha sonra öğretmenlerinin rehberliğinde Şehit Ömer Halisdemir Spor Kompleksi ve Derya Samancı Öğrenci Yaşam Merkezi içerisinde bulunan Bowling Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu gezdiler.