ARÜ’de Mekke’nin Fethi ve Mehmet Âkif Ersoy’u Anma Programı Düzenlendi
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bilge İlahiyatçılar Kulübü ve Bir Düşüncem Var Gençlik Kulübü Mekke’nin Fethi ve Mehmet Âkif Ersoy’u anma programı hazırladı. Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda yapılan programda solo ilahi dinletisi, Anadolu Gençlik konuşması, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, şiir dinletisi ve kum sanatı gösterisi ardından İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Erdoğan Polat, Mekke’nin Fethi’nin önemine dair konuşma yaptı. Program, koro ilahi gösterisi ve dua ile son buldu.

ARÜ’de Mekke’nin Fethi ve Mehmet Âkif Ersoy’u Anma Programı Düzenlendi

11 OCAK 2023