Üniversitemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın Teşrifleriyle Gerçekleştirilen İnovasyon Etkinliğine Katıldı

12 ARALIK 2022

"İnovasyonun Yeni Yüzyılı” temasıyla 9. kez düzenlenen ve 2 gün sürecek etkinlikte, yenilikçi fikir ve projeleriyle küresel ölçekte ses getiren girişimciler, teknolojiler, yerli ve yabancı bilim insanları ile binlerce ziyaretçi bir araya geliyor. Türkiye İnovasyon Haftası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde başladı. Bu yıl "İnovasyonun Yeni Yüzyılı" temasıyla 9. kez düzenlenen ve inovasyona yön veren tüm paydaşları bir araya getiren etkinliğin açılışında konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, etkinlikte yenilikçi fikir ve projeleriyle küresel ölçekte ses getiren girişimcileri, teknolojileri, yerli ve yabancı bilim insanlarını binlerce ziyaretçi ile buluşturduklarını bildirdi.

Üniversitemizin açmış olduğu standı Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ve diğer üniversite rektörleri ziyaret etti. İki gün sürecek etkinlik boyunca inovasyonun farklı alanlarda ele alındığı paneller gerçekleştirilecek.