Nihat Delibalta Göle MYO’da Öğrencilere Veteriner Hekimlik ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Hakkında Bilgi Verildi

06 ARALIK 2022

Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası (VHO) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül Üniversitemiz Nihat Delibalta Göle MYO, Laborant ve Veteriner Sağlık bölümü öğrencileri ile bir araya geldi. MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bora Topal ve Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin Ayvazoğlu’nun daveti üzerine gerçekleştirilen etkinlikte; Kars Bölgesi VHO Başkanı Ercan Ödül "Veteriner Hekimlik ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri" konusunda sunum yaptı. Ayrıca VHO Başkanı Ödül; Veteriner sağlık alanında birlikte emek verdiğimiz yardımcı sağlık personeli meslek grubu Veteriner Sağlık Teknikeri adayı öğrencilerimize, ülkemiz ve bölgemiz hayvancılığı için önemleri hatırlatılan etkinliğe nazik davetleri ve ev sahiplikleri için Dr. Öğr. Üyesi Bora Topal ve Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin Ayvazoğlu’na teşekkürlerini iletti. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Başkan Ercan Ödül’e Teşekkür Belgesi takdimimin ardından sona erdi.