Uluslararası Öğrenciler Bilgilendirme Toplantısında Bir Araya Geldi

05 ARALIK 2022

İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesinde bulunan Nazım Hikmet Salonu’nda, Ardahan İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından Üniversitemizde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilere hukuki ve sosyal konularda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Doğan Saltaş, Uluslararası Öğrenci Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Nurgül Moldolieva Orozobayev, Uluslararası Öğrenci Kurum Koordinatörü yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emre Kırlı ve Ardahan İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nden gelen uzmanların katılımı ile öğrencilerimiz bilgilendirilerek, merak ettikleri sorulara cevaplar verildi. Toplantı sonrasında, uluslararası öğrencilerimiz Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret ettiler. Toplantıda öğrencilerle tanışarak sohbet eden Rektörümüz, farklı coğrafyalardan öğrencileri Üniversitemizde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerimize bir aile olduğumuz vurgusunu yaptı. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.