ARÜ GSF İşbirliğiyle “Hazan Gülü” Sergisi ve Workshop Etkinliği Düzenlendi

25 KASIM 2022

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Kafkas Üniversitesi işbirliğinde "Hazan Gülü" isimli sergi ve workshop etkinliği düzenlendi. Iğdır Üniversitesi ev sahipliğinde Mediko Sosyal binasında düzenlenen etkinliğin açılışına, Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim’in eşi Hatice Sarıibrahim, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi, il protokolü, akademisyen ve öğrenciler katıldı. Etkinliğe, Üniversitemizden Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Kurtişoğlu, Doç. Dr. Semra Çevik, Dr. Öğr. Üyesi Filiz Öztürk, Öğr. Gör. Cerensu Aytaç, Öğr. Gör. S. Esra Çora, Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans öğrencilerimiz Aslıhan Salatacı, Metin Alan, Eda Baysan, Kürşat Çınar, Ömer Ülaş, Resim Bölümü lisans öğrencilerimiz Alişan Bahtiyar, İbrahim Gürbüz, İlayda Eminoğlu, Hilal Akmeşe ve Abdullah Altındağ katıldı.