Rektörümüz Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99. Yıl Dönümü Etkinliklerine Katıldı

Valilik binasında düzenlenen törene Vali Hüseyin Öner, 25’nci Hudut Tugay Komutan Vekili Albay Veli Altınay, Belediye Başkanı Faruk Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Naciye Görmez, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, protokol üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları askerlerimizin ve öğrencilerin geçidiyle sona erdiRektörümüz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına Katıldı

30 EKİM 2022

Valilik binası önünde düzenlenen törene Vali Hüseyin Öner, 25’inci Hudut Tugay Komutan Vekili Albay Veli Altınay, Belediye Başkanı Faruk Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Naciye Görmez, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, protokol üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı. Törende Rektörümüz çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül takdim etti. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları askerlerimizin ve öğrencilerin geçidiyle sona erdi.