Rektörümüz ÜLKE TV’de Genç Vizyon Programına Konuk Oldu

04 AĞUSTOS 2022

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, ÜLKE TV’de Eğitimci-Yazar Süleyman Beledioğlu ve İletişim Uzmanı İsmail Yolcu’nun sunumuyla gerçekleştirilen “Genç Vizyon” programına konuk oldu.  Genç ve dinamik bir Üniversite olduğumuzu belirterek söze başlayan Rektörümüz, akademik kadromuz, fiziki imkanlarımız, yurt imkanlarımız hakkında bilgi vererek tercih yapacak olan öğrencilere tavsiyelerde bulundu.  Yeni açılan bölümlerimizden Bilgisayar Mühendisliği ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü hakkında bilgi veren Rektörümüz, Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü tercih ederek kayıt yaptıran ve puan sıralamasına göre ilk 10 içerisinde yer alan 10 öğrenciye Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı tarafından aylık 500 TL burs verileceği müjdesini verdi.