Üniversitemiz 12 Şehirde 5 Bin Öğrenciyle Buluştu

03 AĞUSTOS 2022

Üniversitemiz, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) tarafından koordine edilen “Anadolu Üniversiteler Birliği Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarları” kapsamında; Erzincan, Sivas, Tokat, Amasya, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Kayseri ve Malatya’da 4 bin öğrenciyle buluştu. Bu illerin yanı sıra Üniversitemiz; Bitlis Eren Üniversitesi ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarlarına katılarak yaklaşık bin öğrenciyle buluştu. Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Donanımı Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Bayğın, Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatma Betül Görücü, Foto-Kameraman Muhammet Özdiyar, Grafiker Mertcan Aygün, idari personellerimiz Albayrak Kaya ve Nurali Yıldız, öğrencilerimiz Gamze Bulga ve Serap Yıldız, Anadolu’yu karış karış gezerek üniversite adaylarına şehrimizi ve üniversitemizi anlattı.