Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümüne Öğrenci Alımına Bu Yıl Başlıyor

06 TEMMUZ 2022

İş gücü piyasasında istihdamı önceleyen bölümler açma konusunda çıtayı sürekli yükselten Üniversitemiz bu yıl Bilgisayar Mühendisliği Bölümüne öğrenci alımına başlıyor. 40 kişilik kontenjanın ayrıldığı Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü tercih ederek kayıt yaptıran ve puan sıralamasına göre ilk 10 içerisinde yer alan 10 öğrenciye Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı tarafından burs verilecektir. Burs detayları Üniversitemiz web sitesinden tercih işlemleri öncesi tüm adaylara duyurulacaktır. Üniversitemiz bu yıl ayrıca Antrenörlük Eğitimi Bölümüne öğrenci alımı yapacak. Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulumuzun sahip olduğu genç ve dinamik akademik kadrosu tarafından spor branşlarında ihtiyaç duyulan ileri seviye antrenör, monitör, kondisyoner ve fitness eğitmenlerinin yetiştirileceği Antrenörlük Eğitimi Bölümü aday öğrencilerimize hayırlı olsun. Ardahanlı gençlerimizi önümüzdeki dönemde Ardahan Üniversitesi ailesinin birer ferdi olarak görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz.