1. Art Ardahan Sanat Günleri “Disiplinlerarası Sanat Çalıştayı ve Sergisi” Düzenlendi

05 TEMMUZ 2022

1-5 Temmuz 2022 tarihleri arasında Ardahan Üniversitesi ve Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının katkılarıyla, Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından “1. Art Ardahan Sanat Günleri” kapsamında “Disiplinlerarası Sanat Çalıştayı ve Sergisi” gerçekleştirildi. Çalıştaya, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi), Prof. Dr. Fatih Başbuğ (Akdeniz Üniversitesi), Doç. Dr. İrem Pala (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi), Doç. Dr. Zuhal Başbuğ (Akdeniz Üniversitesi), Dr. Öğr. Üyesi Berna İleri (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi), Öğr. Gör. Özkan Birim (Dokuz Eylül Üniversitesi) ve Üniversitemiz akademisyenleri Doç. Dr. Semra Çevik, Öğr. Gör. S. Esra Çora ve Arş. Gör. Özlem Gürpınar katıldı. Dr. Öğr. Üyesi Filiz Öztürk koordinatörlüğünde gerçekleştirilen çalıştayda, resim atölyesi, tekstil baskı ve ipek atölyesi, ebru atölyesi, seramik atölyesi ve fotoğraf atölyesi çalışmaları yer aldı. Üniversitemiz Âşık Şenlik Kültür Merkezi Sergi Salonunda açılışı gerçekleştirilen sergiye; Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Dr. Öğr. Üyesi Filiz Öztürk ile akademik ve idari personelimiz katıldı.