Üniversitemiz Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü, Kızılay Tarafından Düzenlenen Çalıştaya Katıldı

21 HAZİRAN 2022

Türk Kızılay tarafından Acil Yardım ve Afet Yönetimi (AYAY) bölümleri arasında iş birliği ve koordinasyonunun geliştirilmesi amacıyla Türk Kızılay Marmara Bölge Afet Yönetim Müdürlüğünde "Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümleri Tanışma ve İstişare Buluşması" gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Ardahan Üniversitesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümünü temsilen bölüm başkanı Doç. Dr. Vesile Düzgüner ve Dr. Öğr. Üyesi Ramazan ASLAN ile katılım sağladı. Bölümlerin tanıtıldığı ilk oturumda Ardahan Üniversitesi AYAY bölümünü tanıtan sunumu Doç. Dr. Vesile DÜZGİNER gerçekleştirdi. Sunumları takiben diğer üniversitelerde yer alan AYAY bölümlerindeki öğretim üyeleri ile istişare görüşmeleri gerçekleştirildi. Ayrıca Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan, Kızılay Akademi Başkanı Alpaslan Durmuş ve Türk Kızılay Afet Yönetimi Genel Müdürü İbrahim Özer ile bölüm ve Kızılay Akademi iş birliği ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.