Nihat Delibalta Göle MYO Posta Hizmetleri Programı Öğrencilerinden Ardahan PTT Baş Müdürlüğüne Teknik Gezi

13 HAZİRAN 2022

Meslek Yüksekokulumuz Posta Hizmetleri Programı öğrencilerine yönelik Ardahan PTT Başmüdürlüğü bünyesinde bulunan birimlere ders kapsamında teknik gezi düzenledi. Teknik gezi, öğrenciler ve görevli akademik personelllerin PTT Başmüdür V. Jülide Kaya’yı makamında ziyareti ile  başladı. Ziyaret esnasında PTT Başmüdürü tarafından PTT hizmetleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca gezi kapsamında öğrenciler; PTT Bank hizmetleri, Sigorta Hizmetleri, Posta İşleme Merkezi, Tebligat, Telgraf, Kargo İşleme ve Kargo Dağıtım Merkezini gezerek teoride anlatılan dersleri uygulamada görme imkanı buldular. Öğrencilerimiz ve akademik personellerimiz teknik gezi imkânı sağlayan Ardahan PTT Başmüdürü Sn. Jülide Kaya’ya ile tüm PTT çalışanlarına teşekkürlerini sundular. Gezi; PTT Ardahan Baş Müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.