Çıldır MYO Kariyer Günleri Devam Ediyor

03 HAZİRAN 2022

Çıldır MYO Kariyer Günleri kapsamında Çıldır Kaymakamı Fatih BAYRAM ile; Kaymakamlık mesleğinin özellikleri, sorumlulukları ve gereklilikleri, kaymakamın yetki ve görevleri, devletin birimleri ve işleyişi hakkında bilgiler verdiği, öğrencilik hayatı, kişisel kariyeri, yurtdışı deneyimleri ve mesleki hayatına dair kısa kesitleri içeren ayrıca öğrencilerimize çeşitli tavsiye ve önerilerde bulunduğu bir söyleşi düzenlendi. Etkinliğe Çıldır Meslek Yüksekokulu’nda görevli akademik-idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.  Kaymakam Fatih Bayram’ın konuşmasının ardından soru-cevap şeklinde devam eden etkinlik, Çıldır Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ömer Cenap Özdemir’in Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet BİBER adına Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram’a teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.