Nihat Delibalta Göle MYO Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğrencileri Tarafından Afet ve Acil Durum Eğitimi Düzenledi

03 HAZİRAN 2022

Nihat Delibalta Göle MYO Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri tarafından, 02.06.2022 tarihinde Göle İlçesi Feride Karabacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik olarak Afet ve Acil Durum bilinç eğitimi ve tatbikatı düzenlendi. Eğitim kapsamında ülkemizde yaşanan afetler hakkında bilgiler verildi. Eğitim kapsamında uygulamalı olarak tüm okul öğrenci ve personellerinin toplanma alanına siren sesiyle birlikte hızlı bir şekilde tahliyeleri gerçekleştirildi. Tahliye, toplanma alanı ve yapay olarak çıkarılan yangına Göle İtfaiye istasyonu desteği ile yangına müdahale şekilleri hakkında teorik ve uygulamalı eğitim verilerek eğitim son buldu.