Çıldır MYO Öğrencilerinden Ardahan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne Ziyaret

20 Mayıs 2022

Çıldır Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler Programı akademisyenleri Öğr. Gör. Metin Bulu ve Öğr. Gör. Birsen Güngör Kaya danışmanlığında "Sosyal Hizmet Ortamlarını İnceleme" dersi kapsamında Ardahan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ziyaret edildi. Müdürlük personelleri tarafından birimlerin mevcut iş ve işlemlerinin yanı sıra vaka örnekleri sunularak, odak grup çalışması yeri ve uygulanışı anlatıldı. Birimlerinin sosyal hizmetle ilişkisi hakkında bilgiler verildi. Yapılan teknik ziyaretin ardından Öğr. Gör. Metin Bulu ve Öğr. Gör. Birsen Güngör Kaya, Ardahan Denetimli Serbestlik Müdürü Yüksel Düzcan’a ve Sosyal Çalışmacı Tuncer Yıldırım’a değerli katkıları için teşekkür ederek, derslerde teorik olarak anlatılanların uygulamalı bir şekilde öğrenciler tarafından görülmesinin faydalarına vurgu yaptılar.