Ardahan Teknik Bilimler MYO Topluma Hizmet ve Gönüllülük Çalışmaları Kapsamında Etkinlik Gerçekleştirdi

20 MAYIS 2022

Ardahan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Topluma Hizmet ve Gönüllülük Çalışmaları kapsamında “Çevreyi temiz tut ve ormanları koru” temalı etkinlik gerçekleştirdi. Bu günün gençleri yarının yöneticileri öğrencilerimizin temiz çevre bilinci, doğayı koruma ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma farkındalığı kazanma adına yapılan etkinlikte Üniversite Kampüsü ve Çamlıçatak ormanında çevreye atılan çöp ve plastik malzemeler toplandı. Teknik Bilimler MYO öğrencilerinin yani sıra, Ardahan gençlik merkezi, gençlik liderleri, gönüllüler ve Teknik Bilimler MYO akademik-idari personeli katıldı. Çevrenin ve ormanların korunması gereken bir emanet olduğu ve bu emanete yediden yetmişe herkesin el birliğiyle sahiplenmesi gerektiği vurgulandı.