Çıldır Meslek Yüksekokulu’nun Sağlık Haftası Etkinliği Düzenlendi
21 NİSAN 2022
Çıldır Meslek Yüksekokulu’nda Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde devlet hastanesinde görevli olan Diyetisyen Berivan DALÇİÇEK tarafından akademik-İdari personel ve öğrencilere yönelik ’’Sağlıklı Beslenme’’ konusunda konferans düzenlendi. Sağlıklı yiyeceklerin tercihi ve tüketimi, besin öğeleri (vitaminler ve mineraller, su), besin değerleri, sağlıklı kilo alma ve sağlıklı kilo vermenin yanı sıra Ramazan dolayısıyla sağlıklı iftar ve sahur yapma gibi konuların anlatılmasının ardından ÇMYO Müdürü Öğr. Gör. Ömer Cenap Özdemir sunumundan dolayı Diyetisyen Berivan Dalçiçek’e teşekkür belgesi takdim etti.

Çıldır Meslek Yüksekokulu Sağlık Haftası Etkinliği Düzenledi

21 NİSAN 2022

Çıldır Meslek Yüksekokulu’nda Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde devlet hastanesinde görevli olan Diyetisyen Berivan Dalçiçek tarafından akademik-İdari personel ve öğrencilere yönelik ’’Sağlıklı Beslenme’’ konusunda konferans düzenlendi. Sağlıklı yiyeceklerin tercihi ve tüketimi, besin öğeleri (vitaminler ve mineraller, su), besin değerleri, sağlıklı kilo alma ve sağlıklı kilo vermenin yanı sıra Ramazan dolayısıyla sağlıklı iftar ve sahur yapma gibi konuların anlatılmasının ardından ÇMYO Müdürü Öğr. Gör. Ömer Cenap Özdemir sunumundan dolayı Diyetisyen Berivan Dalçiçek’e teşekkür belgesi takdim etti.