Topluma Hizmet Uygulamaları Seminerler Serisinin İkincisi Gerçekleştirildi

12 NİSAN 2022

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, tüm programların öğretim planında yer alan Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında hazırlanan ortak seminerler dizisinin ikincisini Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirdi. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zakir Çaldıran, ders yürütücüleri ve öğrencilerin katıldığı seminerde, gençlik lideri ve gönüllü öğrenciler konuşmalarını gerçekleştirdiler. Ardahan Gençlik Merkezi gençlik lideri Tolgay Gökdemir tarafından “Gençlik Merkezleri ve Genç Gönüllülük Çalışmaları” başlıklı bir konuşma gerçekleştirildi. Gökdemir konuşmasında; gençlik merkezlerinin çalışma alanlarından, yapılan etkinliklerden ve gençlik merkezleri vizyonlarından bahsetti. Genç gönüllü olan; Müberra Şentürk, Ömer Üleş ve Tülin Kansu ise konuşmalarında deneyimlerini, gönüllülük çalışmalarına nerede, nasıl başladıklarını ve gönüllülük kavramının hayatlarında nasıl bir dönüşüme sebep olduğunu anlattılar. Seminer belge takdimiyle son buldu.