Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğrencilerimiz İçin Erzurum AFAD’a Teknik Gezi Düzenlendi

01 NİSAN 2022

Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerine yönelik 30.03.2022 tarihinde Erzurum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne teknik gezi düzenlendi. İl Müdürü Sayın Selahattin Karsli, Arama Kurtarma Birim Amiri Fatih Kaçdı, Eğitim Birim Amiri Eğitim Uzmanı Yasemin Görmez, Sivil Savunma Uzmanı Ümit Aktürk ve Kimya Yüksek Mühendisi Serap Ayaz eşliğinde Temel Afet Bilinci, KBRN Farkındalık, Yüksek Katlardan İniş, arama kurtarma araç ve malzemeleri uygulamaları tanıtıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği teknik gezi, teorik ve uygulamalı olarak yaklaşık altı saat sürdü. Teknik geziye katılan akademik personelinimiz ile öğrencilerimiz, eğitime destek sunan Erzurum AFAD ekibine destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.