Bağımlılıkla Mücadele Söyleşisi Düzenlendi

30 MART 2022

Üniversitemizde yer alan Genç Ofis’te, Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Üniversitemiz işbirliğiyle, Atatürk Üniversitesi Ruh ve Sinir Hastalıkları Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Doç. Dr. Halil Özcan’ın katılımıyla “Hayatına Yön Ver Sağlıklı Yaşa” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilent Akar, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ardahan Şubesi Başkanı Tolgay Gökdemir, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı ve öğrencilerimiz katıldı. Doç. Dr. Özcan bağımlılıkların sebep olduğu kronik hastalıklar hakkında bilgilendirme yaparak, bağımlılığın sadece uyuşturucuyla ilgili bir sorun olmadığını, alkol, tütün ve dijital bağımlılığın da bulunduğunun altını çizdi. Söyleşi soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.