Seramik Pişirim Çalıştayı Katılımcıları Rektörümüzü Ziyaret Etti

22 MART 2022

Bu yıl ilk kez Üniversitemiz ve Ardahan Ticaret Sanayi Odası ortaklığında düzenlenecek olan Güzel Sanatlar Fakültesi “I. Ulusal Ardahan Alternatif Seramik Pişirim Çalıştayı” katılımcıları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Halil Yoleri (Dokuz Eylül Üniversitesi), Prof. Dr. Burcu Karabey (Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi), Doç. Dr. Atilla Cengiz (Dokuz Eylül Üniversitesi), Doç. Dr. Mutlu Başkaya (Hacettepe Üniversitesi), Doç. Dr. Safiye Başar (Kocaeli Üniversitesi), Öğr. Gör. Dr. Hadiye Güvenateş (Dokuz Eylül Üniversitesi), Öğr. Gör. Yong Moon Kim (Hacettepe Üniversitesi), Pınar Polat (Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi) ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Kurtişoğlu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Filiz Öztürk ve Öğr. Gör. S. Esra Çora ziyarette yer aldı. Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette; çalıştay kapsamında gerçekleştirilecek olan konferans, sergi ve “raku&çukur pişirimi” çalışmaları konuşuldu.