Rektörümüz Çıldır Gölü Altın At Kristal Buz Festivaline Katıldı

14 ŞUBAT 2022

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde bu yıl 7’ncisi düzenlenen " Çıldır Gölü Altın At Kristal Buz Festivali" renkli görüntülere sahne oldu. Buz tutmuş Çıldır Gölü’nde düzenlenen festivale yerli ve yabancı turistler ile çevre illerden gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  Festivale; Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Çıldır Kaymakam Vekili Haluk Koç, Ardahan İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Ardahan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Naci Demir, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, çevre il ve ilçelerden milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları, bürokratlar, siyasetçiler, federasyon, STK ve dernek yetkilileri, atlı sporcular ile çok sayıda vatandaş katıldı. Üniversitemiz Aşçılık bölümü öğrencileri göl kenarında gün boyu lokma tatlısı yaparak protokol üyelerine ve ziyaretçilere dağıttı.