Öğrencilerimiz Yöresel Lezzetlerimizi Sergiledi

20 ARALIK 2021

Üniversitemiz Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz FOX TV’de yayınlanan "Çağla ile Yeni Bir Gün" programında yöresel lezzetlerimizi tanıttı. Öğr. Gör. Servet Teker yöresel ürün ve yemeklerimiz hakkında izleyicilere bilgi verdi. Öğrencilerimiz kavılca buğdayından pilav, ısırgan otu çorbası ve kaz mantısı yaptılar. Öğrencilerimizin hünerleri büyük ilgi ve beğeni aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber program ile ilgili olarak şu sözlere yer verdi: “Üniversite olarak bölgemizin zenginliklerini yaşatmaya ve yöresel değerlerimizin tanıtılmasına büyük önem vermekteyiz. Bu vesileyle Üniversitemiz öğrencilerinin programa katılmasında desteklerinden dolayı FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’e ve konukseverliğinden dolayı Sunucu Çağla Şikel’e teşekkürlerimi sunuyorum.”