Öğrencilerimize Afet Farkındalık Eğitimi Verildi

15 ARALIK 2021

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından öğrencilerimiz için Afet Farkındalık Eğitimi düzenlendi. Aşık Şenlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitime akademisyen ve öğrencilerimiz katıldı. AFAD (Afet ve Acil Durum) Ardahan Eğitmeni Kemal Kayatürk öğrencilerimizi; ülkemizde afet ve acil durum oluşturabilecek tehlikeler, afet öncesi hazırlıklar, acil durum telefon numaraları, afet sırasında yapılması gereken hazırlıklar ve ilk yardım konularında bilgilendirdi. Ayrıca öğrencilerimize hangi doğal afette ne tür tedbirlerin alınması gerektiğine ilişkin ayrıntılı bilgi verildi. Kayatürk sunumunu afet sonrası iyileştirme çalışmalarına katılmanın önemine vurgu yaparak ve öğrencilerimizi AFAD Gönüllüsü olmaya davet ederek sonlandırdı.