TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Hisarcıklıoğlu Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret ederek üniversite hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Biber, üniversite ile ilgili misafirlere bilgi verdi. Yaklaşık bir saat süren ziyarette Rektör Biber TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na hediye verdi. Hisarcıklıoğlu’nun da Rektör Şevli’ye kitap hediye ettiği ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Ziyarete Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, SARAR şirketinde Sarar Grup Protokol Müdürü Alaattin Çoban katıldı.

09 KASIM 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret ederek üniversite hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Biber, üniversite ile ilgili misafirlere bilgi verdi. Yaklaşık bir saat süren ziyarette Rektör Biber TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na hediye verdi. Hisarcıklıoğlu’nun da Rektör Biber’e kitap hediye ettiği ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Ziyarete Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, SARAR şirketinde Sarar Grup Protokol Müdürü Alaattin Çoban katıldı.