Rektörümüz 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Konuşmasını Gerçekleştirdi

01 EKİM 2021

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Aşık Şenlik Kültür Merkezi’nde akademisyenlerimizle 2021-2022 akademik dönem toplantısı gerçekleştirdi. Rektörümüz yeni dönemin dinamik bir süreç olduğunu belirterek gerekli hazırlıklarımızın yapıldığını söyledi. Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) kontrolünde 10 adet dijital sınıfımızın oluşturulduğunu söyleyen Rektörümüz ihtiyaç halinde bu sınıfların kullanılacağını belirtti. Aşı konusunda İl Hıfzıssıhha Kurulu kararları doğrultusunda gerekli kontrollerin yapılacağını belirten Rektörümüz, akademisyenlerimize aşı olmayan öğrencileri bu konuda aydınlatmalarını ve aşıların kısa zamanda tamamlanmasını temenni ettiğini söyledi. Rektörümüz, Üniversitemizin bilimsel ve kurumsal değerlendirmesinde gelinen noktalara değinerek, yapılan proje ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Rektörümüz sözlerini yeni dönemde huzur, sağlık ve başarı dileyerek sonlandırdı.