Ahilik Eğitim Programı Sona Erdi

08 EYLÜL 2021

Üniversitemiz Aşık Şenlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen iki günlük eğitim programı ikinci gününde de ilgiyle karşılandı. Programa; Vali Yardımcısı Şahin Demir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Ardahan Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kayhan Zorba, Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Ardahan İl Koordinatörü Meryem Akpınar, Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel, PTT Başmüdür V. Jülide Kaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Bora Topal, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, meslek lisesi öğrencileri ve ilimiz esnafları katıldı. Eğitim programı Prof. Dr. Ahmet Gökbel’in “Ahilikte Eğitim Anlayışı” başlıklı sunumuyla başladı. Daha sonra Prof. Dr. Fazıl Yozgat “Ticaret Ahlakı ve Ahilik” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Kısa bir kokteyl arası verildikten sonra son sunumu, Prof. Dr. Hüseyin Öztürk “Ahilik Kültürü ve Meslek Ahlakı” başlıklı konuşmasıyla gerçekleştirdi. Sunumlarını gerçekleştiren kıymetli hocalarımıza teşekkür belgeleri takdim edildikten sonra katılımcılara da katılım belgelerinin verilmesi ile program sona erdi. Programın ardından protokol üyeleri ve öğrencilerle birlikte Yenisey Konukevi’nde öğle yemeği yenildi.