Üniversitemiz, İş Bankası ile Maaş Protokolü İmzaladı

23 AĞUSTOS 2021

Üniversitemiz, 15.09.2021 tarihinden başlamak üzere 3 yıllık süre boyunca maaş, ek ders, yolluk gibi özlük ödemelerine ilişkin olarak İş Bankası ile protokol imzaladı. Açık arttırma usulü ile yapılan ihalede en yüksek teklifi İş Bankası Ardahan Şubesi’nin vermesi üzerine imzalanan protokol töreni, Rektörlük makamında gerçekleşti. Protokol, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ile İş Bankası Ardahan Şube Müdürü Serhat Bıyık tarafından imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Üniversitemiz personeline bir defaya mahsus olmak üzere kişi başı 5.950 TL promosyon ödemesi yapılacak. Banka tarafından ödenecek olan promosyon ücreti, bölgede faaliyet gösteren kurumlar arasında şimdiye kadar ödenmiş olan en yüksek ücret olduğu bilgisi verildi.