Kayaklı Koşu Milli Takımı Üniversitemizde Güç Depolamaya Devam Ediyor

05 AĞUSTOS 2021

Üniversitemiz, geçen yıl olduğu gibi bu sene de Kayaklı Koşu Milli Takımı’na ev sahipliği yapıyor. Yerleşkemizi 3. kez ziyaret eden Kayaklı Koşu Milli Takımı 21 Ağustos’a kadar kamp yapacak. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, antrenman yapan sporcuları ziyaret ederek sohbet etti. Ziyarette, Ardahan Gençlik ve Spor Müdürü Bilent Akar, Spor Hizmetleri Müdürü İbrahim Yılmaz, Milli Kayak Antrenörü Seyfullah Bayraktar, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Havva Vanlı da yer aldı. Rektörümüz, sporculara Üniversitemizin sahip olduğu imkânlarla destek olmaya devam edeceğimizi ve kapılarımızın tüm sporculara açık olduğunu belirtti. Gençlik ve Spor Müdürü Akar ve Milli Kayak Antrenörü Bayraktar, Rektörümüze desteklerinden dolayı teşekkür etti.