Yabancı Uyruklu Öğrencilerle YÖK Sanal Fuarda Buluşuyoruz

27 TEMMUZ 2021

Yeni YÖK’ün "Hedef Odaklı Uluslararasılaşma" kapsamında düzenlediği, Türk üniversitelerinin tanıtılacağı YÖK Sanal Fuarı bugün başladı. Üniversitemiz, bu yıl ikinci kez düzenlenen “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021” de yerini aldı. Pandemi sebebiyle kısıtlanan hareketliliğin etkilerini en aza indirmek için düzenlenen fuarda, tercih yapacak olan yabancı uyruklu öğrencilerle çevrimiçi olarak görüşülerek; Üniversitemiz hakkında merak edilenler, öğrenci kabul şartları, konaklama ve sosyal olanaklar gibi konular hakkında ayrıntılı bilgi verilecek. Fuar kapsamında ayrıca; potansiyel öğrenciler ve onların aileleri Türk yükseköğretim sistemi, Türkiye tarihi, sosyal ve kültürel değerleri hakkında da bilgi sahibi olacaklar. 27-29 Temmuz 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda temsilcilerimiz farklı ülkelerden farklı dil konuşan öğrencilerle buluşacak. ARÜ Ailesi olarak şimdiden tüm katılımcılara güzel ve verimli bir fuar dileriz.

Üniversitemiz standına ulaşmak için tıklayınız...